perjantai 18. tammikuuta 2013

Jotain sinistä ja valkoista..

Sunnuntaiksi olisi kakkua tehtävä ja toiveena oli jotain sinistä ja valkoista. Sinivuokkoja?
No mulla oli hyvin pieni muotti ja piti ystävältä saada lainaan vähän isompi mutta se ei sitten koskaan ehtinyt meille asti, joten tein sillä omalla pikkumuotilla. Ei tullut ihan niin hyviä kuin olisi tullut isommalla muotilla.

Tällaisiä niistä tuli..


Ja tietenkin Confetista oli loppu keltainen nonparelli. Aina on loppu ne mitä lähden hakemaan tai joku lähtee minulle hakemaan. Oli sitten eroteltava monivärisestä nomparellista keltaista ja valkoista ja olihan homma ;9

Tässä pitkien vapaiden jälkeen tuli jotenkin yhtäkkiä ihan kauheasti hommaa mukamas. Töitä tarjottiin keikkalaiselle 5iltaa peräkkäin enkä viitsinyt kieltäytyäkään. Kun tiettyyn  määrään rahaa tottuu, niin jostain syystä on vaikeampaa tottua vähempään...? Joten on otettava jos on tarjolla, eikä sovittuja vuorojakaan ollut valmiiksi kuin 1. Ja kakun olin luvannut jo jokin aika sitten, joten sen tekeminen pitää vaan ujuttaa johonkin väliin.

Välittäjäkin meillä pyörähti. Ja tykkäsi kovin. Oli nainen, pitäiskö kutsua vielä miespuolinenkin :D Talon väri on kuulemma just eikä melkein :) On vaaleanpunaisia taloja, mutta tämä on kuulemma kaunis sellainen. Oikein sisään kutsuva!  Ja sisällä oli oikeat sävyt, yläkerran aulasta tykkäsi jotenkin tosi paljon, mutta olihan se kaunis kun aurinko oikein tulvi sisään. Sauna oli myös hänen mielestään hyvä, kun on niin iso. Ja kodinhoitohuoneesta piti myös kun vaatekaapit on siellä ja muutenkin tilava.
 Myymässä ei olla, mutta aikaisintaan parin vuoden kuluttua vasta kannattaa myydä jos niin tekee mieli. Oltiin tyytyväisiä arvioon.  :) Katsotaan..

Eipä kai muuta..? H&m:n tyynyt on ihanat väriltään, mutta ei käy tuohon sohvalle. jatkuvasti ovat lattialla ja mua on alkanut ärsyttää niiden koko. ja se liukkaus! :D Siirrän ne varmaan yläkertaan meidän sänkyyn ja etsin sitten tilalle uudet, jotain roosaa ja harmaata tarvis, mutta mistä? Kokoa 40x 40cm pitäis olla ja yksiväriset. Ikeasta ei oikein iskenyt, jostain muualta pitäisi löytää. Eli siinä mun ale säästäminen taas nähtiin :D Ei kannata mun ostaa alesta vaan just silloin kun nään ne oikeat :)

Mukavaa viikonloppua!


3 kommenttia:

 1. :D Joo, noi ale-ostot on niin mitä on! Mäkin laitoin asiakaspalautuksena menemään tilaamani jouluiset tyynynpäälliset. Niiden materiaali olis kerännyt kaikki meidän kissan karvat! Harvoin mulla ainakaan käy onni noiden ale-sisustusjuttujen kanssa!

  VastaaPoista
 2. Niinpä! Näihin ei kyllä karvat tartu mutta eivät tartu myöskään tyynyt pysymään sohvalla :D Mä jo mietin josko sitä eurokankaaseen menis ja tekis itse jotkut kivat päälliset? Tai useammat, että vois vaihdella? Mulla olis nimittäin äidin ompelukone tuolla kkh:ssa :) Sitten pitäis vähän tilailla ontelokudettakin, kun mattoa tekis mieli virkata. Kehitän itselleni kaikkea puuhaa mutta en tiedä millä aikaa ne toteutan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on suunnitteilla muutaman sisustustyynynpäällisen teko. Mummolan vanhoista valkoisista kukkapitsiverhoista :) Täytyisi vaan hakea äidiltä kone lainaan, tai sitten tehdä ne siellä mummolassa... Ja mäkin haluaisin niin tehdä sellaisen maton meidän lattialle! Ne on niin kauniita! Yksi haave taas lisää!! :)

   Poista