lauantai 26. tammikuuta 2013

Lauantain luistelut

Käytiin tänään luistelemassa. Vietiin ensin kuopus kummitädille "hoitoon" siksi aikaa, että olisi ollut kahdet käsiparit nyt ainakin käytettävissä, kun kolme luistelijaa tarvitsi kiinnipitäjää enemmän tai vähemmän tai ainakin pystyyn nostajaa..

No meidän mammanpoika oli sitten päättänyt toisin ja huusi siellä kuin hyeena, kun äitiä tai isiä ei näkynyt missään. Joten isi sitten lähti hakemaan pojan kentälle ja Jäpä Jäppinen oli ikionnelinen isin ilmestymisestä  ;)
Näin onnellinen hän oli kentällä..


Neiti 5v ♥


Vanhin tyttö ja 3v ♥


Ensimmäistä kertaa luistimilla ja kuin vanha tekijä!
 Tässäkö tulevaisuus...? ;)Oikeen pölhölän perhe...
 Kolmonen katsoo kuin H.Moilanen ja minullakin lumihiutale sopivasti silmässä ..Mukavaa oli, itkua ja parkua tietenkin lopuksi. Niinhän se usein menee, itku pitkästä ilosta  :D
 Isi  haki perheelleen äkkiä kiinalaisten äitien tekemää ruokaa lähiravintolasta, jolla saatiin taas tytyväiset lapsoset. Huomenna uudestaan, jos herään ajoissa. Mulla on pitkään nukkumisaamu ja aion nukkua jos vain unta riittää! Ja iltavuoroon töihin vielä illaksi.  :)


4 kommenttia:

 1. Ihana perhe! ♥ :) Pitäis meidänkin kaivaa luistimet taas varastosta ja lähteä luistelee, säätkin kun suosivat!

  Voi kun täältäkin saisi jostain läheltä niiden kiinalaisten äitien tekemää ruokaa... Mutta eipä saa, 50km päässä lähin et ei viitsi paljon takeawaytä lähtee hakee! :D Toki paikan päällä aina joskus herkutellaan!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Ansukka käynnistä! ♥ Nyt on oikein hyvät säät käydä. Oikein hävettää kun aiemmin ei saatu aikaiseksi. Milloin oli väsynyt tai liian pakkanen tai sitten minä töissä. Meillä tarvitaan molemmat mukaan kun niin monta avustettavaa :)
  Tää meidän kiinalainen tuli muutama vuos sitten tänne ja on kyllä hyvät ja halvat ruuat :) Ja nopesti saa sitten ihan terveellistä ruokaakin jos tarvii :)

  VastaaPoista
 3. Mulla kanssa talven eka luistelu lasten kanssa eilen takana. Hävettää kanssa ettei aiemmin, mutta ei kai vaan ole kerennyt tai jotain. Annetaan armoa itsellemme, parempi myöhään kun ei milloinkaan!
  Aikas hidasta ja varovaistahan se meno oli, mutta pikku hiljaa, päiväkodissa menevät ens viikolla taas luistelemaan. Se Nummelan kiinalainen, jos sieltä ruuat haitte on kyllä hyvä paikka! Ollaan käyty muutama kerta siellä syömässä ja tykätty kyllä kovin, Lohjalla on hyvä kiinalainen kanssa, Nummelan kyllä paljon viihtyisämpi.
  MUkavaa sunnuntaita teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos käynnistä sinullekin Sabuska! ♥ Mä vaan jaksan ihmetellä miten ne päiväkodissa pärjää niiden lapsilaumojen kanssa, kun yks sun toinen on pyllyllään ja kaikkien luistimien sitominen! :O

   Just tuolla käydään hakemassa ruuat ja olen käynyt myös siellä syömässä. tykkään että on tosi siisti ja viihtyisä ravintola. Täällä on lähempänä myös toinen, mutta siellä ei olla käyty vielä. :)
   Mukavat sunnuntait myös teille! Minä lähden piakkoin taas töihin. Sitten onkin parin viikon loma näillä näkymin ellei hälytyksiä tupsahda :) Ja sitten taas rykästään useampi vuoro.

   Poista